Nyheder

Tilbud

BAMBUS STRØMPER HERRE 89 varer

pr. side
Viser 1 - 48 af 89
Viser 1 - 48 af 89

Bambus strømper og -sokker til mænd

Her finder du nok Danmarks største udvalg af bambus strømper til herrer - bambussokker både med og uden sjove mønstre. Har du svedige fødder og sure tær er du kommet til det rigtige sted. Har du kolde fødder og evt. dårlig blodomløb er du også kommet til det rigtige sted.

Hvordan kan bambus strømper tilgodese både svedige fødder og kolde tæer?

Hele hemmeligheden ligger i de ultra porøse bambusfibre, som også virker antibakterielle, så dine fødder ikke bliver til ildelugtende syrebasser. Bambusfibre indeholder masser af mikroskopiske huller, som kan absorbere sveden fra dine fødder og transportere den væk, så du oplever tørrere fødder længere, end hvis du f.eks bruger sokker af bomuld. Hvis du ikke sveder, og altså har kolde fødder, vil de små mikroskopiske huller fyldes med luft, som dermed isolerer, lidt på samme måde som dun i en jakke eller dyne. Derfor indretter bambus strømperne sig efter dit varme/kulde behov, og er det der hedder termoregulerende eller temperaturregulerende.

Anti-sved strømper af bambus

Bambus strømper virker helt naturligt antibakterielle, og så efter mange mange ganges vask. Faktisk behøver man kun at vaske bambussokker på 40 grader, fordi i sig selv er antibakterielle. Din fødder bliver heller ikke sure, fordi syren i sveden, som er det der lugter grimt, nedbrydes. Du vil også opleve mindre eller slet ingen fodsvamp da også disse bakterier nedbrydes i bambus strømperne.