PRAKTISK INFORMATION OM LEVERINGSTID & DE 30 DAGES RETURRET.

LEVERING

Hos os kan du forvente hurtig levering. Vi afsender samme hverdag, hvis du bestiller inden kl. 13. I 99% af tilfældene er pakken fremme næste hverdag.

FRAGTPRISER

VED ORDRER TIL PAKKESHOP: FRA 0-200 KR. 59,- | FRA 200-499 KR. 39,- | OVER 499 GRATIS

VED ORDRER TIL HJEMMEADRESSE: FRA 0-200 KR. 69,- | FRA 200-499 KR. 49,- | OVER 499 KR. 39,-

FORSENDELSE TIL UDLANDET

Fragt til udlandet koster mellem 89 kr. og 349 kr. alt efter til hvilket land, der skal sendes. Fragten er gratis ved køb over DKK 1.800,- Leveringstid 2-14 hverdage. OBS! Ingen returret udenfor EU! Læs mere i handelsbetingelserne her.

RETURNERING.

Returnering er enkel når du følger denne vejledning:

1) Brug dokumentet fra plastiklommen uden på pakken som følgebrev,
2) Du bedes pakke varen ind i den emballage du modtog den i, og
3) Gå til pakkeshoppen.

Læs detaljerne herunder:

Du har 30 dages fortrydelsesret: Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan f.eks. benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder både nederst på denne side og i handelsbetingelserne.

1) Følgebrev/returseddel.

Uden på pakken du modtog, sidder et dokument i en plastiklomme. Dette dokument indeholder alle de oplysninger vi behøver, for at kunne refundere dine varer. Derfor er det enkleste at du vedlægger dette i din returpakke - det kan ikke bruges som porto, men vedlægges inde i pakken. Har du købt flere varer, så afkryds dem du sender retur.
Har du mistet dette dokument, så kan du i stedet vedlægge fakturaen, som du modtog i en mail med emnet “Afsendt” - søg evt. efter den i din mailboks. Du kan også printe og udfylde standardfortrydelsesformularen i bunden af denne side.

2) Emballage og returvarens stand.

Genbrug gerne den emballage du modtog varerne i, eller anden forsvarlig emballage, som beskytter varerne - det er nemlig dit ansvar at varerne når hele frem til os. Husk også at folde tøj pænt.
Du kan læse alle betingelserne i handelsbetingelserne her.

3) Returporto.

Du skal selv betale returporto, og du kan sende med hvem du ønsker, bare pakken bliver leveret på vores adresse (ikke i pakkeshop). Du skal sende pakken med sporing (ikke frimærker), for du har nemlig ansvaret for den til den ankommer hos os. Hvis du ønsker kan du købe en print-selv pakkelabel til kr. 39 hos Shipmondo igennem vores returportal - så modregner vi de 39 kr. i refunderingen.

 → Køb pakkelabel her ←

Har du ikke en printer, viser du i stedet den tilsendte QR-kode i pakkeshoppen.

4) Refundering.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet. Så snart varen er modtaget hos os refunderer vi beløbet til samme betalingsmiddel, som der blev brugt ved købet. Typisk er pengene på din konto dagen efter vi refunderede varen. I travle perioder kan der gå op til 2 dage før vi behandler refunderingen.

Ønskes varen byttet til en anden størrelse eller farve, så bestiller du blot en ny i webshoppen.

På den måde undgås misforståelser, du får hurtig levering, og du er sikker på at varen ikke bliver solgt til anden side.

Hvis varen var beskadiget ved modtagelsen, eller hvis du har fået en forkert vare, bedes du kontakte kundeservice, så vi sammen kan finde en god løsning: Tlf. 60707016 eller info@bamboorambo.dk.

Standard fortrydelsesformular

REKLAMATION.

Skulle det ske, at du modtager en vare med fejl, så kontakt kundeservice på mail eller tlf. Du vil typisk blive bedt om at tage et billede af fejlen, for at vi hurtigt kan tage stilling til det videre forløb.