LEVERINGTID & 30 DAGES RETURRET

LEVERING

FRAGTPRISER

TIL PAKKESHOP VED ORDRER: FRA 0-200 KR. 59,- | FRA 200-499 KR. 39,- | OVER 499 GRATIS

MED OMDELING VED ORDRER: FRA 0-200 KR. 69,- | FRA 200-499 KR. 49,- | OVER 499 29,-

Alle varer sendes som forsikret pakkepost med PostNord.

Doglover.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord.

FORSENDELSE TIL UDLANDET

Fragt til udlandet koster mellem 89 kr. og 199 kr. alt efter til hvilket land, der skal sendes. Fragten er gratis ved køb over DKK 1.800,- Leveringstid 2-14 hverdage. OBS! Ingen returret udenfor EU! Vi trækker automatisk den danske moms fra når du bestiller. Du skal være opmærksom på at der pålægges lokal moms + evt. toldgebyr, når du afhenter pakken i dit ikke-EU-land. Denne udgift foregår mellem dig som kunde og de lokale toldmyndigheder og ikke med BambooRambo.dk.


RETURNERING    RETURSEDDEL

Du kan købe retur pakkelabel igennem os. Du kan printe selv, og sende med PostNord/GLS.

Køb pakkelabel til PostNord Køb pakkelabel til GLS

Er farven ikke den rette, eller er størrelsen forkert? Du har 30 dages fortrydelsesret (julegaver senest 30. januar) på dit køb fra den dag varen/varerne er modtaget eller anmeldt til modtagelse. Der er ingen returret til lande uden for EU. Returnér varen til os i væsentlig samme stand og mængde (med hængemærker osv.), anvend returformularen (HENT RETURSEDDEL HER>>) og vi returnerer pengene til dig. Hvis varen var beskadiget ved modtagelsen, eller hvis du har fået en forkert vare, bedes du udfylde returformularen med den korrekte returkode og sende os varen inden for 30 dage efter modtagelsen i væsentlig samme stand og mængde (med hængemærker osv.). Så snart vi har modtaget din returvare, refunderer vi beløbet.

Bemærk: Vi tager os kun af returvarer, som du har købt gennem BambooRambo.dk. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende, og vi afhenter ikke i nærmeste pakkeshop. Send returvaren som "pakke", og husk at få en kvittering med tracking-nummeret, for du har ansvaret for varen, til den ankommer til vores adresse: Lindenæsvej 20, 8300 Odder


BEMÆRK: Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:
- du reelt har taget varen i brug,
- den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den (husk at folde tøj pænt),
- du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på
- du har fjernet etiketter, hængemærker, prismærker, infoskilte m.m.
- manglende eller ødelagt emballage


REKLAMATION

Jf. lovgivning har du reklamationsret i 2 år (mulighed for reparation, ombytning eller pengene tilbage). Hvis du ønsker at gøre brug af denne ret, så kontakt os på info@bamboorambo.dk. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget. Hvis du vil gøre brug af reklamationsretten, skal du udfylde returformularen og sende varen til os - se under RETURNERING.


I forbindelse med reklamation så kontakt venligst kundeservice på info@bamboorambo.dk eller på SMS/tlf. 60707016. Kundeservice vil hjælpe dig med behandling af reklamationen, så du kommer igennem processen hurtigst muligt. Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser. Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger: Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse, ligesom vi kan opkræve dig et beløb på op til 150 kr. for undersøgelse af varen.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse samt et tracking-nummer. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.


RETURSEDDEL