Nyheder

Tilbud

Lukket mellem jul og nytår: Ordrer afsendes mandag d. 3. januar

Vi holder lukket i webshoppen fra mandag den 27. december kl. 15, så ordrer modtaget efter kl. 15.00 afsendes mandag den 3. januar.

Der er sporadisk bemandet, så man vil stadig kunne returnere varer, eller sende os e-mails, som dog først behandles mandag. Kundeservice-telefonen holder lukket.

Julefrister

Hos os kan du returnere julegaver helt frem til 30. januar 2022

Julefrister

Bestil inden kl. 15 på/før følgende dato, så lover PostNord at pakken er fremme inden den 24. december 2021:

  • Danmark: d. 21. december
  • Sverige: d. 17. december
  • Finland: d. 16. december
  • Europa: d. 6. december
  • Resten af verden: d. 29 november

PostNord vil selvfølgelig gøre alt hvad de kan for at alle pakker kommer frem inden jul, også pakker bestilt efter den dato, men de tør ikke længere garantere det.

Vi får afhentet pakker alle hverdage frem til jul.

Den 23. december er sidste dag for omdeling af pakker inden jul. Træffer Postnord ikke nogen hjemme denne dag, bliver pakken afleveret på et udleveringssted, der enten har åbent juleaftensdag eller har lang åbningstid den 23. december.

Har du bestilt levering med afhentning på posthus/pakkeshop tjek venligst åbningstidspunkterne for det valgte sted. Har du bestilt levering til Pakkeboks bestemmer du selv hvornår du afhenter din pakke indenfor afhentningsfristen.

Du skal være opmærksom på at PostNord kan være nødt til at levere i en anden pakkeboks/pakkeshop, hvis den valgte er fyldt op.

NB! BambooRambo.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord.

Lageret holder lukket mellem jul og nytår, så alle ordrer der er lagt efter 23. december kl. 14, afsendes mandag den 3. januar.

RETURNERING:

Du har 30 dages fortrydelsesret - julegaver frem til 30. januar.

Læs alle detaljerne under:

LEVERING / RETUR →