Ofte stillede spørgsmål

FAQ: Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål til BambooRambo.dk.

Hvordan byttes julegaver?

Julegaver kan returneres frem til og med 30. januar - efter de sædvanlige retur- og bytte-betingelser, som du kan læse her.

Hvornår er sidste dag for bestilling af julegaver?

Frist for bestilling af julegaver kan du LÆSE HER

Hvad koster fragten?

Fragten er gratis når du køber for 499 eller mere, og får leveret til en pakkeshop. Køber du for 0-200 koster det 59 kr, og for 200-499 39,-. Skal du have varen sendt hjem koster det 29 kr. for ordrer på 499 og mere, og 69 kr. fra 0-200, og 49,- på køb fra 200-499.

Kan jeg fortryde mit køb?

Ja, du har 30 dages returret. Du kan læse mere om det her

Hvordan sender jeg en vare retur?

Du sender varen med track and trace sammen med en returseddel, som du kan downloade her

Hvad er track and trace?

Track and trace er når en pakke kan spores med et sporingnummer fra f.eks. PostNord eller GLS. Det er vigtigt, for den som afsender pakken, har ansvaret for den indtil den er fremme.

Har I gratis retur?

Du skal selv betale returfragten for varer, der returneres/ombyttes.  Vi har gjort det nemmere og billigere for dig med en pakkelabel som du finder her. Hvis varen bare skal ombyttes til en anden str. betaler vi så fragten for at fremsende den nye str. til dig.

Er det sikkert at betale?

Ja! Det foregår via en krypteret forbindelse, og ingen kan se dine kort data. Det kan du læse mere om her

Hvor hurtigt leverer I?

Hurtigt! Vi afsender samme hverdag som vi får ordren, når ordren er modtaget inden kl. 14. Ordrer modtaget i weekenden og på helligdage afsendes mandag/først kommende hverdag. Typisk er varen allerede fremme dagen efter, også om lørdagen ved levering til en pakkeshop.

Hvordan betaler jeg?

Du kan betale med de gængse kreditkort samt dankort, MobilePay, ViaBill og PayPal. Det kan du læse mere om her

Hvornår trækkes pengene?

Vi hæver først pengene når varen er afsendt.

Kan jeg følge min ordre?

Ja, du får en mail med tracking nummeret når vi har afsendt din ordre, så du altid kan spore pakken. Har du en konto hos os kan du også logge ind, og se "status" på din ordre, om den for eksempel er "Under forberedelse" eller "Afsendt".

Sender I til udlandet?

Ja, vi sender tit til f.eks. Grønland, men også til en lang række andre lande i EU og uden for EU. Bor du i Sverige kan du med fordel handle på Holidaymode.se. Du kan læse mere om levering til udlandet her.

Hvordan kan jeg kontakte jer?

Du kan sende EN E-MAIL , som vi svarer på inden 24 timer, eller du kan ringe til kundeservice på (+45) 60 70 70 16 på hverdage fra 10-14

BambooRambo.dk