Nyheder

Tilbud

MØNSTREDE HERRE BAMBUSSOKKER 77 varer

pr. side
Viser 1 - 48 af 77
Viser 1 - 48 af 77

Mønstrede bambusstrømper til herrer

Her er Danmarks største udvalg af mønstrede bambus strømper til mænd. Her har manden mulighed for at stikke lidt af i sin påklædning, og vise lidt personlighed, og samtidig nyde godt af komforten ved bambusstrømper. Det er efterhånden ved at være ret udbredt med bambusstrømper, og heldigvis findes der dermed også flere smarte modeller af slagsen. Er du til tennis, fodbold, cykling, biler, storby, hunde, heste eller bare til prikker og striber, så er det her du kan vælge og vrage i mellem seje og farvestrålende bambus strømper. Smarte strømper kan nemlig godt være af god kvalitet og høj komfort, som du netop finder i disse bambussokker, der bl.a. virker som anti-sved strømper.

Bambus fibre

Bambus fibrene sørger for at holde dine svedige fødder tørre og fri for lugt. Og har du kolde fødder og evt. dårligt blodomløb er der også bambus strømper du skal ty til. Hvordan kan bambusstrømperne så vide om de skal køle eller varme? Det kan de fordi bambusfibrene består af en masse mikroskopiske huller, som absorberer sveden, hvis du har for varme fødder, eller fyldes med luft der isolerer hvis du har kolde fødder.

Luftfri fødder

Ingen sure tære her! Bambusfibrene er helt naturligt antibakterielle, så hverken svedlugt eller fodsvamp kan udvikles. Og det er de stadig, selv om de er blevet vasket masser af gange. Du sparer også miljøet for at varme vandet for meget op, for bambus bliver af samme grund rene ved lave vaske-temperaturer. Vi anbefaler vask ved 40 grader og ingen tørretumbling.

Vi har også Danmarks største udvalg af sjove mønstrede bambus strømper til kvinder MØNSTREDE DAME STRØMPER HER